Over Nijmegen Noord OFFLINE

Ons dagelijks leven vraagt veel van ons en soms lijken we in een sneltrein te zitten waar we niet meer vanaf komen. Daarom is het goed om bewust offline te gaan. In overleg met NijmegenNoord Online hebben we bedacht dat ONLINE en OFFLINE elkaar mooi aan vullen. We vinden elkaar ONLINE en ontmoeten elkaar OFFLINE.

Soms zijn er al eenvoudige dingen die je kunt toepassen om de sneltrein een halt toe te roepen. De eerste stap is bewust te worden van je eigen patronen. Er is bijvoorbeeld al verandering te bereiken door meer te bewegen, bewust te ontspannen, en op tijd naar bed te gaan. Al deze dingen vind je terug in het aanbod van de komende maanden. Dit initiatief is financieel mede mogelijk gemaakt door CZ en VGZ, namens alle zorgverzekeraars.

Kijk of er iets interessants voor je tussen zit, of wellicht voor iemand die je kent. Of kom samen!

Een initiatief van:

Het initiatief voor deze site is tot stand gekomen door de zorgverleners van ONS Gezondheidserf in Nijmegen-Noord. Zij constateren steeds vaker dat mensen de praktijk bezoeken vanwege overbelastingsklachten zoals stress en burnout. In hun ambitie om in echt contact met de wijk te staan hebben ze gezocht naar mogelijkheden om verbindende activiteiten te organiseren die mensen met elkaar in gesprek brengen, de bewustwording vergroten en beweging geeft.

Deze activiteiten worden gefinancierd door CZ en VGZ namens alle zorgverzekeraars en zijn mede mogelijk gemaakt door samenwerking met SWT Nijmegen-Noord, Opbouwwerk, STIP, COiL, GGD Nijmegen, Gemeente-Nijmegen en Indigo.

sta jij wel eens stil

Vermoeiend hè, die trein?
Wellicht is onderstaand filmpje dan meer iets voor jou 🙂