Theater in de Klif

Datum: Donderdag 18 januari 2018
Tijd: 20:00-21:15 uur
Locatie: Theater de Klif, Pijlpuntstraat 1
Prijs: GRATIS

Yes! Theatergroep Kracht van Beleving komt naar Nijmegen Noord voor een bijzondere vorm van improvisatietheater. Samen met het publiek staan ze stil bij actuele thema’s: mindfull zijn, stress op je werk en andere herkenbare zaken. De theatergroep maakt theater van jullie verhalen; je wordt uitgenodigd je eigen ervaring te vertellen, die de acteurs ter plekke omzetten in een scène, lied of ander improvisatievorm.
Daarnaast wordt alles door een sneltekenaar op het grote scherm verbeeld. Elke avond is uniek. Dit is jouw kans om hierbij te zijn in je eigen wijk!

Vooraf kan je gratis een kopje thee of koffie drinken in het vernieuwde café in de Klif.

Deze voorstelling is financieel mogelijk gemaakt door CZ en VGZ namens alle zorgverzekeraars

Recensies eerder werk (bron: website Kracht van Beleving)

“Graag zet ik Paulien Haakma en haar terugspeeltheater-collega’s in de picture!
Ik kwam als partner van een organisatie voor het eerst in aanraking met deze vorm van theater, noem het kunst. De kunst om te ontroeren en in het hart te raken. Door middel van eerlijke woorden, betoverend spel en een dosis humor en inleving brengen zij verhalen dicht bij. Ik was erg onder de indruk!”

“Het was een intieme voorstelling die super werd ontvangen en waar echt van genoten is, een voorstelling die met de eenvoud van soms enkel een woord al diep kon raken. Kortom we hebben echt heel erg genoten en ook de kinderen vonden het erg leuk en konden het prima volgen!”

“Dit is zó knap en indrukwekkend weergegeven dat ik dit nooit meer zal vergeten, wat een ervaring was dat. Ik was geroerd. Een knap staaltje psychologie!”

Een kaartje kopen is niet nodig: gratis entree!